Ett komplett vattensystem för din restaurang

Linné är en smidig abonnemangslösning för härtappat vatten, avsedd för restauranger med bordsservering. När det kalla friska vattnet serveras från den elegant designade karaffen vid bordet visar du omsorg om gästen och förmedlar en känsla av kvalitet. Linné ger dig helt enkelt möjlighet att öka värdet på vattnet du serverar dina gäster vid bordet. I vår kalkylator kan du räkna ut hur mycket du kan tjäna på Linné.

 

Så här går det till steg för steg:
I dialog med din säljare tar ni fram en lösning och ett avtal som passar dina behov.
Kran, filter och kylanläggning installeras i baren eller servisen av våra egna servicetekniker som sedan sköter allt underhåll. Ett startkit levereras med karaffer och diskkorg utrustad med rätt anpassad fackindelare samt förhöjningsramar. Här kan du läsa mer om förbrukning av kolsyra.

Intresserad?
Kontakta din säljare om du redan är kund hos Spendrups. Annars ring oss på 0771- 49 49 10 eller maila på order@spendrups.se

 

 

Vattenlösningen

 

 

 

  

Högeffektivt filter

 

 

Det högeffektiva specialfiltret är kärnan i vår vattenlösning. Det renar och omvandlar ditt vanliga kranvatten till kristallklart och välsmakande bordsvatten. Filtret installeras i samband med monteringen av kranen och våra servicetekniker sköter sedan allt underhåll.

 

Kompakt kyl

 

 

Vår vattenlösning levereras med en kyl som smidigt passar in på din restaurang. Måtten på kylanläggningen är identiska som till våra fatlösningar. Anläggningen kyler vattnet effektivt till rätt temperatur i alla typer av miljöer.
 

Specialframtagna kranar i unik svensk design

 

 

Eleganta och diskreta kranar för stilla och kolsyrat, spillbricka i rostfritt. Fungerar lika bra i servisen som i baren. Kranen installeras av våra servicetekniker. Här hittar du mått på kranen.

 

Karaffer 

     

 

Munblåsta Orrefors kristallkaraffer med optisk effekt från Kosta Glasbruk, släta kristallkaraffer och okrossbara karaffer i plast. Vid hals på karafferna gör dem lätta att diska. Läs mer om karafferna 

Specialframtagna kranar i unik svensk design

Eleganta och diskreta kranar för stilla och kolsyrat, spillbricka i rostfritt. Fungerar lika bra i servisen som i baren. Här hittar du mått på kranen.

Lättdiskade karaffer för restaurangbruk

Vid hals på karafferna gör dem lätta att diska. Hygieniskt och elegant.

Läs mer om karafferna

Abonnemangslösning för restauranger med bordsservering

Kontakta oss för mer information

Kolsyra – förbrukning

Vi får inte sällan frågan om hur mycket kolsyra det går åt och det enkla svaret är ”olika”. Det är många faktorer som spelar in som t.ex. temperatur, vattnets hårdhet, typ av maskin, när den senast servades mm.